MENU

Carport

Skal du have ny carport på Sjælland?

En carport er for dig, der ønsker at have et læsted, hvor du kan stille din bil, når du er derhjemme. Carporte er også velegnede til at stille andre ejendele, som du ikke har plads til eller lyst til at have i huset eller skuret, såsom cykler, havemøbler, grill, parasoller og lignende.

 

Beskyt din bil

Carporte er bygget til at beskytte din bil mod de danske vejrforhold, som kan være hårde og slidende både om vinteren og sommeren. Om vinteren er det især blæst, hagl, sne og det snavs, det fører med sig, der slider hårdt på bil og cykler, og om sommeren er det især pollen, der er den store synder.

 

Vi garanterer en flot og solid carport

En carport kan enten være bygget sammen med selve huset eller stå frit, men uanset hvad, er det vigtigt, at din carport passer med den arkitektoniske stil og design, som dit hus er bygget i. Det kan være, at du selv har en fast idé om, hvordan din carport skal se ud og hvis ikke, står vi med glæde til rådighed med vores faglige rådgivning, der bygger på mange års erfaring inden for faget.

 

Åben eller lukket

En carport kan enten være helt åbne - fire stolper med et tag, eller delvist lukkede med én til to vægge til at afskærme ekstra for vejrforhold.

Hos J.K. Johannesen A/S går vi højt op i, at kvaliteten og udførelsen af vores arbejde er i orden, og dette er din garanti for, at du altid står tilbage med et slutresultat, der både er solidt, veludført og æstetisk flot.

 

Vil du have carport?

Leger du med tanken om en ny carport eller vil du blot vide mere, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på 40 95 59 20. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål, og kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Fra vores base i Ringsted kører vi på hele Sjælland.

© Copyright J.K. Johannesen A/S 2017 | Cookiepolitik