MENU

Nyt tag på Sjælland - Tegltag - Eternittag - Skifertag

Står du for at skal nyt tag, har du et væld af muligheder, som vi hos J.K. Johannesen A/S gerne rådgiver dig om, med inspiration i dit hus og dets fremtoning. Dermed kan du med et nyt tag give dit hus præcis det udtryk du ønsker. Et flot tag på huset er en vigtig del af udseendet udadtil.

 

Tagrender er vigtigt

Husets tagrender er mindst lige så vigtigt som at have et godt fundament. I forbindelse med opførsel af nyt tag kan vi også sørge for at dine tagrender fungerer optimalt, så du ikke skal bekymre dig om noget.

 

Spar ressourcer - og penge på dit nye tag

Hvis du får rettet op på taget i tide, vil du sagtens kunne genbruge mange af de konstruktionsmæssige materialer herunder tagkonstruktionen, og på en og samme tid også spare både ressourcer og ikke mindst penge. Får du ikke rettet op på taget i tide kan det betyde større skader som fugt, råd og skimmel, der både er tidskrævende og dyrt at udbedre. Derefter er et nyt tag den eneste løsning. Det kan derfor godt betale sig at få lavet et professionelt eftersyn af dit tag.

 

Mange års erfaring

Hos J.K. Johannesen A/S i Ringsted, er vi særligt erfarne i nyt tag og tagrender og er din samarbejdspartner på hele Sjælland, når taget både skal være flot udadtil og holde mange år fremover.

 

Ønsker du nyt tag nær Ringsted?

Vi har stor erfaring med tagkonstruktioner og kan derfor udføre arbejdet der hører med et nyt tag - hurtigt, sikkert og i høj kvalitet. J.K. Johannesen A/S sætter en ære i veludført arbejde og udfører arbejdsopgaver samvittighedsfuldt og efter fastlagte tidsplaner.

Du er altid velkommen til at kontakte J.K. Johannesen A/S i Ringsted på Sjælland for et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Vi kan også hjælpe med at udskifte dine døre og vinduer. Kontakt os i dag på tlf. 40 95 59 20.

© Copyright J.K. Johannesen A/S 2017 | Cookiepolitik