MENU

Døre og vinduer på Sjælland

2-lags eller 3-lags ruder - Træ eller Træ/alu vinduer

Er dine vinduer og døre gamle og slidte, og er det ved at være tid til at udskifte dem?

Er dine vinduer ved at være gamle og slidte, er det på tide at udskifte dem! Hos J.K. Johannesen A/S har vi gennem tiden udskiftet et hav af vinduer og døre, hvilket har gjort os til specialister inden for området. Vi leverer og monterer døre og vinduer i mange forskellige typer, designs og materialer, så dine nye døre eller vinduer kommer til at matche din bolig.  Alle vores døre og vinduer er danskproducerede og af den højeste kvalitet, og mange af de nye produkter på markedet er tilmed mere miljøvenlige.

 

Mange designs i høj kvalitet

Hos J.K. Johannesen A/S i Ringsted leverer og monterer vi døre og vinduer i mange forskellige typer, designs og materialer. Fælles for vores produkter er høj kvalitet, og professionel monteringen. Mere end 20 års erfaring betyder ikke alene, at vores tilgang er grundig og kvalitetsbevidst, men også at vi kan bistå med kompetencerådgivning om alle typer døre og vinduer.

Er du for eksempel i tvivl om, hvilke materialer og typer, der falder godt ind i din boligs arkitektur, hjælper vi gerne i ideprocessen, så vi i fællesskab finder den optimale løsning.

 

Udskift dine døre og vinduer og spar penge på energikontoen

Døre og vinduers isolerende egenskaber er særdeles vigtige. Det er ikke altid noget, der har været lagt så meget vægt på, som i dag. Men da udgifterne til opvarmning bliver stadigt dyrere, kan man med stor fordel udskifte gamle døre og vinduer og spare en masse penge. Dertil kommer at de nye produkter på markedet også er bedre for miljøet.

Vores døre og vinduer er dansk producerede. Det betyder, at kvaliteten er i top, og at det æstetiske udtryk er tidløst.

 

Spar på varmeregningen med nye døre eller vinduer

Slidte vinduer og døre er nogle af de største syndere, når det kommer til varmeudslip og kuldetræk. Vores døre og vinduers isolerende egenskaber er altså utrolig vigtige for et godt indeklima – og for at vi ikke får et chok, hver gang varmeregningen kommer. Har varmeregningen været overraskende høj de sidste par måneder, eller har du på fornemmelsen, at dine døre eller vinduer ikke isolerer så god som de burde, kommer vi med glæde og udskifter dem for dig. Vores mere end 15 år som tømrer betyder, at grundighed og kvalitet er to af de vigtigste nøgleord i virksomheden, og desuden deler vi med glæde ud af vores faglige rådgivning og vejledning.

 

Nye døre og vinduer i Ringsted

Ring til os i dag på 40 95 59 20 og hør mere om udskiftning af dine døre og vinduer med henblik på et uforpligtende tilbud. Vi hører hjemme i Ringsted og servicerer hele Sjælland med nye døre og vinduer.

Vi kan også hjælpe med nyt tag og tagrender, om- eller tilbygninger og meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig

© Copyright J.K. Johannesen A/S 2017 | Cookiepolitik