MENU

Ombygninger og tilbygninger

Hos J.K. Johannesen A/S bygger vi vores succes på tilfredse kunder, så vi er villige til at yde det ekstra der skal til, for at skabe resultater.

Vi samarbejder med alle faggrupper, herunder også arkitekter og ingeniører. Overvejer du at få bygget om eller bygge til på din bolig? Hvad enten du står for at skal ændre boligen indvendig eller har brug for flere kvadratmeter, nyt tag, nye døre og vinduer , kan vi hjælpe i hele processen.

Et samarbejde med os betyder, at du opnår en høj kvalitet til en fornuftig pris.

 

Høj kvalitet - til gode priser

Når du anvender os som samarbejdspartner, er du sikret arbejde udført i højeste kvalitet, som både øger og sikrer værdien af din bygning.

Vi stræber efter et resultat, som både du og vi kan være stolte af at vise frem til venner og bekendte Med mange års erfaring inde for faget, har vi hjulpet flere husejere med både ombygninger og tilbygninger på Sjælland.

 

Tilbygninger

Mangler i et ekstra børneværelse eller måske plads til en spisestue? Så er en eller flere tilbygninger muligvis løsningen for jer. Vi har hjulpet flere familier med tilbygninger til deres bolig, som nu passer til deres familie og giver det udtryk de ønsker. Derfor kan vi også hjælpe jer. Vi tager jer med på råd under hele processen så i får præcis den tilbygning i ønsker.

 

Ombygninger

Har jeres bolig de rammer i ønsker, men kunne i godt tænke jer et andet udtryk? Så kan vi hjælpe jer med diverse ombygninger. Vi kan klare alle former for ombygninger uanset hvad jeres ønske måtte være. Her har vi også meget erfaring og har igennem årene hjulpet mange med ombygninger både i Ringsted og resten af Sjælland.

 

Rådgivning og totalentreprise på Sjælland

Hos os er der også mulighed for totalentrepriser, hvor vi samarbejder med murere, malere, elektrikere, vvs, entreprenører, arkitekter og ingeniører. Vi står i den forbindelse for byggestyring og koordinering.

 

Kontakt os for mere viden om tilbygninger og ombygninger

Kontakt os på 40 95 59 20 og hør mere om vores arbejde med ombygninger og tilbygninger.

Vi hører til i Ringsted, men hjælper gerne med ombygninger og tilbygninger på hele Sjælland.

© Copyright J.K. Johannesen A/S 2017 | Cookiepolitik