MENU

Terrasse

Fuldend huset med en ny terrasse

Drømmer du også om at få en ny og lækker terrasse, hvor du kan tilbringe de lange, lyse sommeraftner med en kold drink i hånden og duften fra grillen? En træterrasse er ofte det, der fuldender huset og haven og er med til at skabe en ekstra hyggelig stemning. Om sommeren kan træterrassen endda være med til at give dig fornemmelsen af at have nogle ekstra kvadratmeter, da den kan blive en integreret del af huset.

 

Mange års erfaring 

Hos J.K Johannesen A/S har vi mange års erfaring med at bygge forskellige former for terrasser, og vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud. Vi tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker, så alt foregår præcis efter dit hoved. Gennem mange år har vi hjulpet mange folk med deres nye terrasse i både Ringsted og resten af Sjælland. Derfor kan vi garantere et kvalitetsfyldt stykke arbejde, med udgangspunkt i dine ønsker.

 

Skræddersyede løsninger til din terrasse

Hos J.K. Johannesen A/S er det vores kunders ønsker og behov, der er i højsædet, og vi er derfor specialister i at lave skræddersyede løsninger, så du får en terrasse lige efter dit hoved. Træterrasser kan se yderst forskellige ud, afhængig af kundens ønsker, og selvfølgelig huset den skal bygges til. Mens nogle ønsker en flad terrasse i forlængelse af huset, ønsker andre en hævet terrasse med gelænder og rækværk.

 

Professionel rådgivning

Vi lytter til dine ønsker og det er dem der er i højsædet. Når disse udføres vil vi undervejs, med glæde, komme med vores professionelle rådgivning. På den måde kan vi sikre os, at din nye terrasse ikke kun passer på dine ønsker, men også er af høj faglig kvalitet. Som fagfolk har vi oplevet det meste inde for bygning og montering af terrasse og derfor er vores rådgivning værd at tage til eftertanke.

 

Uforpligtende tilbud på en ny terrasse på Sjælland

Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på 40 95 59 20. Vi ønsker at give vores kunder eller potentielle kunder den bedste service, og derfor forpligter du dig naturligvis ikke til noget ved at ringe til os og høre mere om vores ydelser. J.K. Johannesen A/S er beliggende i Ringsted, men bygger gerne din nye terrasse på hele Sjælland.

© Copyright J.K. Johannesen A/S 2017 | Cookiepolitik