MENU

Velux ovenlys

Skab mere lys i dit hjem med Velux ovenlys

Vi er stolt udbyder af Velux ovenlys. Vi har hjulpet mange folk med ovenlysvinduer fra Velux, en løsning med mange fordele. Vi er beliggende i Ringsted, men hjælper gerne med montering af Velux ovenlys på hele Sjælland.

Mange fordele

Uanset om du bor i hus med 1.sal, eller du bor i en tagbolig, er der store fordele ved at vælge Velux ovenlysvinduer. Med Velux ovenlys åbner du op for en stor mængde dagslys, du ellers var gået glip af. Velux ovenlys gør det samtidig nemmere at lufte ud i boligen, og er med til at sikre dig et bedre indeklima og dermed større velvære. Velux ovenlys kan fås både som manuelt og elektronisk betjente.

 

Fordele ved Velux ovenlys:

  • Giver mere dagslys
  • Giver mere udsigt
  • Giver din bolig nyt liv
  • Din bolig vil fremstå lysere

Professionel rådgivning om Velux ovenlys

Hos tømrer J.K. Johannesen A/S deler vi med glæde ud af vores professionelle rådgivning, så du får et både praktisk og flot resultat. Velux ovenlys tilbyder, udover ovenlysvinduer både tagterrasse og tagaltan, der skaber ekstra rummelighed og en plads i solen på 1. salen eller i tagboligen. Vi hjælper gerne med både rådgivning og montering, så du kan få præcis det resultat du ønsker.

 

Erfaring og kvalitet

Vi har gennem vores mange monteringer af Velux ovenlys opbygget en bred viden og erfaring herom, og viderefører gerne vores erfaring fra tidligere projekter til dit.

 

Vil du vide mere om Velux ovenlys?

Skal vi give din bolig nyt liv og et ekstra skud dagslys med ovenlys fra Velux, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på 40 95 59 20. Du er også velkommen til at ringe, hvis du blot er nysgerrig efter at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig - Lad os tage en uforpligtende snak! Med base i Ringsted på Sjælland kører vi gerne ud og monterer Velux ovenlys på hele Sjælland.

© Copyright J.K. Johannesen A/S 2017 | Cookiepolitik